Service Udlejning

Fra maden til det totale arrangement. Slap af med gæsterne.
Undgå stress og jag i køkkenet, når du har gæster. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan nyde rollen som vært eller værtinde.
Skal der være fest – så lad der være fest. Se på vore selskabsmenuer til privatfester, konfirmationer, barnedåb og andre festligheder. Vi leverer direkte til dit køkken.

Restaurant Espehus har mange års erfaring i at levere varen til festlige arrangementer. Du kan vælge blot at få leveret maden til døren eller selv hente den, men du kan også vælge Espehus’ total arrangement til din fest :

Hvis du ønsker at holde din fest hjemme, men mangler pladsen, tilbyder Restaurant Espehus at komme hjem til dig med telt fra 20 personer og op til 200 personer.

Vi kan levere teltet, borde, stole, duge ,servietter, blomsterdekorationer, al service, opstiling af borde og stole, borddækning , servering og kokke, afrydning og opvask m.m. samt naturligvis maden. Du kan vælge mellem vore forslag under “menuer” eller selv komme med dine ønsker.

Hvad enten det drejer sig om små eller store arrangementer, så kan du trygt lægge alt i vores hænder. Vi er eksperter i pakkeløsningen – intet er for stort eller for småt for os.

Vi leverer både til private og til virksomheder.

Kontakt os for yderligere informationer, eller kom herned og få en snak med os om dit arrangement og dine ønsker.