Konfirmationer

Inden længe er det tid til årets konfirmationer. Forberedelserne er i fuld gang, for der er mange ting, der skal planlægges.

En konfirmationsfest er en stor dag for mange og ikke mindst konfirmanden – det er den dag, den unge “træder ind i de voksnes rækker”. Også for forældrene er det en stor dag – dagen, hvor deres barn “bliver voksent”.

Konfirmationen er en af familiens helt store festdage, hvor alt skal gå rigtigt til. Og maden er en vigtig brik til den perfekte dag. Selvfølgelig skal festmaden være i top.

Lad dig blive inspireret af vores lækre menuer og buffeter på vor hjemmeside, eller kontakt os, hvis du har ønsker om noget andet. Men der skal også være styr på andre ting; feks omgivelserne, lokalerne, serveringen, blomster og opdækning. Hos os får I dette og vi kan vejlede jer, så I vælger det, der er det rigtigste for jer.

Måske har du lyst til at holde festen hjemme hos dig selv, i dit hjem eller i et telt i haven, men ønsker ikke at stå for alt besværet selv. Vi kan komme hjem til dig med det hele : telt, møbler, maden, kok og tjener. Vi sætter teltet op og dækker bordene og rydder det hele væk igen. Du kan vælge menuen fra vor hjemmeside eller vi kan levere det du ønsker. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.