Jul og Nytår

  • Julemenuer

    Disse menuer er kun gældende fra d. 20 November til d. 23 December

  • Julebuffet

    • per kuvert 298 kr.

    Julebuffet i separat lokale mod forudbestilling (min. 12 kuverter)
    Kan også bestilles ud af huset

    Marineret sild, stegt sild i eddikelage og karrysild med æg og tomat
    Gravad laks med rævesauce
    Røget ål med røræg
    Varm rødspættefilet med remoulade og citron
    Æbleflæsk
    Medister med grønlangkål
    Espehus´ julesylte med sennep og rødbeder
    Flæskesteg med rødkål
    Andesteg med bagte æbler
    Ost og ris á lá mande

  • Luksus julebord

    • per kuvert 315 kr.

    Islandske Marinerede sild med løg og kapers
    Stegt sild i eddikelage
    Hjemmelavede karrysild med æg
    Røget ål med røræg
    Smørstegt rødspættefilet med rejer og remoulade
    Espehus’ hjemmelavede julesylte med rødbedesenneps dressing
    Stegt andebryst med trøffelsauce
    Æbleflæsk
    Ost fra de bedste osterier i Danmark
    Ris á lá mande

  • Juletallerken

    • per kuvert 195 kr.

    Islandske Marinerede sild med løg og kapers
    Laks marineret med akvavit og dild; hertil sød senneps dressing
    Espehus’ hjemmelavede julesylte med rødbeder og sennep
    Flæskesteg med æblerødkål og svesker 
    Ost med syltede mandler og oliven

  • Koldt/varmt julebord

    • per kuvert 235 kr.

    Stegt sild med løg og kapers
    Hjemmelavede karrysild med æg
    Smørstegt rødspættefilet med citron
    Espehus’ hjemmelavede julesylte med rødbeder og sennep
    Æbleflæsk
    Flæskesteg med æblerødkål og svesker 
    Ris á lá mande 

  • Julefrokost á la Carte

    Gældende fra 20. november til 23. december  2018

  • Marinerede sild med løg og kapers

    • 75 kr.
  • Laks marineret med akvavit og dild

    • 99 kr.
  • Espehus’ julesylte

    • 75 kr.
  • Røget laks med trøffel røræg

    • 115 kr.
  • Røget ål med røræg

    • 115 kr.
  • Smørstegt rødspættefilet med remoulade

    • 89 kr.
  • Stegt oksemørbrad med kraftig rødvinssauce

    • 198 kr.
  • Ostetallerken

    • 85 kr.
  • Gammel ost med fedt og sky

    • 75 kr.
  • Grillet gedeost med salat

    • 85 kr.
  • Nøddekaramelkurv med is og frugt

    • 68 kr.
  • Espehus’ julekage med mandler og portvin

    • 68 kr.
  • Ris á lá mande

    • 68 kr.
  • Jule- og Nytårs-menuer ud af huset

    Gør det nemt for dig selv, og bestil din julemiddag og/eller din nytårsmiddag fra Espehus

  • Julemenu

    • per kuvert 235 kr.

    And og Ris à là mande
    Andesteg serveret med rødkål tilsmagt med ribsgele, æbler og groft kværnet peber, svesker, hvide og brune kartofler samt en god sovs
    Ris à là mande med kirsebærsauce og kanel

    Der skal bestilles minimum 2 kuverter.
    Bestil før den 18. december, så kan det afhentes den 24. december mellem kl 11.00 og kl 14.

  • Nytårsmenu

    Forretter:

    • Flødelegeret hummersuppe med store stykker af hummer, tilsmagt med cognac 75 kr.
    • Røgtelaks, rulle med creme af peberrod og rejer anrettet på salat 75 kr.

    Hovedretter:

    • Tournedos af oksemørbrad, serveret med kantareller og spinat, hertil rødvinssauce 235 kr.
    • Tournedos af kalvemørbrad med friske grønsager og champagnesauce 235 kr.

    Desserter:

    • Nøddekaramelkurv fyldt med jordbærsorbet rørt med råcreme 65 kr.
    • Chokoladekage med vanilleis 65 kr.

    Til alle forretter leveres der frisk bagtbrød, og til alle hovedretter er der stegte og hvide kartofler.
    Sidste dag for bestillinger er den 28. december
    Nytårsmenuer skal afhentes senest den 31. december mellem 12.00 og 14.00