A la carte - Frokost
Dette menukort gælder mellem kl. 12 og kl. 16
À la Carte
Grillet gedeost
- 75 kr.
Grillet gedeost med salat
Grøn salat
- 69 kr.
Stor grøn salat med bacon og spejlæg
Hjemmelavet is
- 59 kr.
Hjemmelavet is med frugt
Laksefrikadeller
- 99 kr.
Laksefrikadeller med dildsauce
Mørbrad
- 98 kr.
Mørbrad á la creme med kartofler
Oksemørbrad
- 175 kr.
Oksemørbrad med bløde løg og surt
Omelet
- 69 kr.
Omelet med skinke og salat
Oste tallerken
- 75 kr.
Diverse oste
Pandekager
- 59 kr.
Pandekager med sukker og syltetøj
Pariserbøf
- 98 kr.
Pariserbøf
Porretærte
- 69 kr.
Gratineret porretærte med salat
Røget laks
- 98 kr.
Gammeldags røget laks fra Bornholm med røræg
Æggekage
- 69 kr.
Æggekage med bacon og tomat
Smørrebrød
3 slags sild
- 99 kr.
3 slags sild fra Espehus
Blåskimmel ost
- 69 kr.
Blåskimmel ost med løg og æggeblomme
Brie
- 69 kr.
Brie med radiser og druer
Gammel ost
- 69 kr.
Gammel ost med fedt og sky
Hønsesalat
- 69 kr.
Hønsesalat med bacon
Islandske marinerede sild
- 75 kr.
Islandske marinerede sild med løg og kapers
Karrysild med æg
- 75 kr.
Hjemmelavede karrysild med æg og tomat
Kryddersild med purløg
- 75 kr.
Islandske kryddersild med purløg og creme fraiche
Kryddersild med æggeblomme
- 75 kr.
Christiansøpigens kryddersild med æggeblomme
Mørbradbøf
- 89 kr.
Mørbradbøf med bløde løg og champignon
Rejesalat
- 69 kr.
Rejesalat med ristet brød og citron
Roastbeef
- 89 kr.
Roastbeef med bløde løg og spejlæg
Rødspættefilet
- 85 kr.
Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Store flotte sildefiletter i peberrodscreme
- 75 kr.
Store flotte sildefiletter i peberrodscreme
Stegt sild
- 75 kr.
Stegt sild i eddikelage med sennep
Varm leverpostej
- 69 kr.
Varm leverpostej med bacon og champignon
Frokostmenuer
Frokostmenuen
- 199 kr.
3 slags sild fra Espehus
Mørbradbøf med skysauce og svampe
Ost eller dessertFrokostanretningen
- 195 kr.
2 slags sild, rødspættefilet, pålæg
Varm ret
OstFrokosttallerken
- 169 kr.
Sild, hønsesalat, pålæg, varm ret og ost
Koldt/Varmt bord
- 265 kr.
Marinerede og sennepsstegt sild, karrysild
Røget laks med røræg og purløg
Smørstegt rødspættefilet med citron
Rejesalat med dild og tomat
Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
Mørbradbøf med bløde løg og champignon
Ribbenssteg med æbler og rødkål
Glaseret skinke med stuvet spinat
Leverpostej
Ost og frugt salat