A la carte - Aften

Dette menukort gælder kun fredag og lørdag, mellem kl. 17:30 og kl. 21

  • Retter

  • 2 retter

    • 285 kr.
  • 3 retter

    • 325 kr.
  • 4 retter

    • 375 kr.
  • Forretter

  • Grillet laks

    • 98 kr.

    Tynde skiver af laks, grillet et kort øjeblik, med purløgscreme

  • Charcuteri tallerken

    • 98 kr.

    En spændende charcuteri tallerken indeholdende blandt andet parmaskinke, paté samt et udvalg af europæiske salamier og raclette 

  • Hovedretter

  • Dagens ret, vælg mellem 2

    • 99 kr.

    Wiener schnitzel med alt det gode tilbehør  

    eller

    Stegt flæsk med persillesauce , sennep, rødbeder og kartofler

  • Stegt oksemørbrad

    • 225 kr.

    Stegt oksemørbrad med trøffelsauce og tynde skiver af kartofler med løg og rosmarin

  • Stegt Kalvebøf

    • 225 kr.

    Stegt kalvebøf med mild gorgonzolasauce samt parmaskinke 

  • Ost og Dessert

  • Chokoladekage

    • 79 kr.

    Chokoladekage med vanilje is, serveret med friske frugter

  • Nøddekaramelkurv

    • 79 kr.

    Nøddekaramelkurv med is og frugt

  • Grillet Gedeost

    • 89 kr.

    Grillet gedeost med salat og oliven